Kategórie
 
 
 
 
 
 
 

Firemná identita

Autor: Terézia     Dátum: 13.08.2023     Čítanie na: 3 min.

Kreatívne použitie reklamných predmetov: Príklady a inšpirácia pre vašu firmu

Ak chcete osloviť vašich zákazníkov a zanechať trvalý dojem, reklamné predmety sú skvelým spôsobom, ako to dosiahnuť. Aké sú najlepšie spôsoby, ako využiť tieto predmety kreatívne a efektívne? Prečo je dôležité im klásť dôraz? V tomto blogu sa pozrieme na príklady a inšpiráciu, ako vytvoriť originálne a reprezentatívne reklamné predmety pre vašu firmu. 

Pri tvorbe firemných reklamných predmetov je dôležité si položiť otázku: „Kto je cieľová skupina?“

  1. Personalizované darčeky pre zamestnancov

Darovanie personalizovaných predmetov vašim zamestnancom nie je len spôsobom na zvýšenie ich spokojnosti, ale aj na posilnenie pripútania k značke. Zvážte rôzne možnosti, ako môžete prispôsobiť predmety jednotlivým zamestnancom, od personalizovaných hrnčekov až po tričká, či mikiny s ich menami.

  1. Originálne darčeky pre zákazníkov

Kreativite sa medze nekladú, čím kreatívnejší a originálnejší váš darček bude, tým viac zaujme okolie a samozrejme zákazníka. 

Interaktívne reklamné predmety určite stoja za zváženie. Hracie karty s logom, puzzle, malé skladacie hračky a iné, dokážu spojiť príjemné s užitočným.

Séria reklamných predmetov, ktoré majú spoločnú tému alebo dizajn umožňujú zákazníkovi zbierať rôzne časti, spoločne vytvárať celok a tak si nepriamo budovať vzťah s vašou značkou.

Nezabúdajte na detail. Ďakovné kartičky, priania, či milé odkazy ako prekvapenie v balíku. Tieto gestá nie sú dôležité len počas Vianoc, Nového roka, či iných sviatkov. Pre zákazníka môžu tvoriť ešte väčšiu pridanú hodnotu počas všedných dní, kedy môžete vyzdvihnúť váš zmysel pre detail a pozornosť.

Ak si neviete dať rady s dizajnom alebo vás práve nekopla múza, nebojte sa spolupráce s umelcami alebo dizajnérmi.

Dúfame, že ste svoju inšpiráciu našli a možno práve s našou pomocou môžete už teraz vytvoriť reklamné predmety, ktoré nie sú len praktické, ale aj originálne a reprezentatívne. Vytvorte svoju vlastnú kreatívnu cestu s reklamnými predmetmi a urobme dojem, ktorý vydrží.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia